Bra och säker transport av Christer B Transport AB

Men hallå, vad har ni haft för er idag? Jag har själv fått hjälp av Christer B Transport i Borås med att frakta mitt ömtåliga marmorbord hem till min kära mamma.

Det är så här att jag och min sambo har bott i en lägenhet tillsammans i snart tre år och nu har vi flyttat till en annan, mycket finare lägenhet och nu när vi har bott i den nya lägenheten ett tag så kände vi att detta, jättefina marmorbordet inte passade hos oss längre. Vi kände att vi helst inte ville sälja det till någon främling då det var otroligt dyrt från början, och man vet aldrig om man vill ha tillbaka det, så därför fick min mamma ha det så länge då hon också tycker om det bordet mycket. Det känns mycket bättre att hon har det om vi nu någon gång skulle vilja ha tillbaka det och det känns mycket säkrare att låta Christer B Transport i Borås transportera det hem till mamma än om vi skulle hyra ett släp själva och kanske göra sönder bordet. Jag kan erkänna att jag var riktigt nervös när de skulle transportera bordet, men de skötte det så bra genom att spänna fast det och de körde även försiktigt, det vet jag eftersom jag körde efter dem. Christer B Transport i Borås tog verkligen bra hand om bordet när de skulle bära det också och det uppskattar jag mycket. Det finns så många som inte är försiktiga med någonting, men de hanterade allt så bra och nu står bordet helt och fint hos min mamma. Min klocka ringde och nu är det dags för att ta ut bullarna ur ungen. Bye bye.