En öppen planlösning med hjälp av Joakim Klaesson Bygg

Hej och välkommen ska du vara hit igen, hur är det med dig? Nu blir det lite prat om hur min dag har vart och sedan ska vi fokusera på när jag fick hjälp av en byggfirma i Oskarshamn när jag skulle riva en vägg i huset. Denna firma heter Joakim Klaesson Bygg.

Jag har vart ganska sur idag på morgonen och man kan verkligen säga att jag har vaknat på fel sida. Jag brukar älska att vakna på morgonen och det är den bästa tiden på dagen men idag har jag stört mig på allt och alla och jag kände nästan inte igen mig i morse. Jag bankade och slog i väggar och skrek, men jag förstår fortfarande inte vad det kan ha vart men det som är huvudsaken är att jag är glad nu. Senare på dagen hade jag lunch med min mamma och hon får mig alltid på bättre humör. Jag berättade för henne som när denna byggfirma i Oskarshamn hjälpte mig med att rova väggen mellan köket och vardagsrummet. Hon har inte vart hemma hos mig på ett tag och därför har hon inte sett det i verkligheten. Jag visade bilder på hur det blev och hon blev väldigt positivt överraskad eftersom det känns mycket mer luftigare med en öppen planlösning. Vi åkte faktiskt hem till mig efter lunchen så att hon fick se det på riktigt och hon sa att det såg mycket bättre ut i verkligheten är på bild. Joakim Klaesson Bygg har gjort ett fantastiskt jobb och jag är glad att jag hittade denna byggfirma i Oskarshamn och jag kommer självklart anlita dem igen om det behövs. Nu får vi hålla tummarna på att morgondagens morgon blir mycket bättre än idag. Hej på er.