Helén Bondessons Redovisningsbyrå AB

Hej! Det var längesedan och jag har saknat er. Hade jag vetat att det hade varit så här mycket jobb med att starta ett företag så vete sjutton om jag hade gett mig in i detta. Ni förstår säkert att jag inte haft tid till att vare sig skriva i bloggen eller vara social på andra sätt och vis heller. Nu har det i alla fall fallit en tyngd från mina axlar, det beror sig på att jag har anlitat hjälp ifrån en redovisningsbyrå i Kävlinge som heter Helén Bondessons Redovisningsbyrå AB. 

Jag är bra i kontakten med kunderna och att erbjuda olika slags skönhetsbehandingar. Mina sista kunder har jag klockan 18, och mellan 18-22 har jag slitit med administrativa arbetsuppgifter, och när det sedan damp ner ett brev att jag skulle lämna in olika dokument och intyg så visste jag inte riktigt vad jag skulle göra. Som tur är talade jag med en mer erfaren företagare som har blivit lite av en mentor till mig. Hon gav mig rådet att vända mig till Helén Bondessons Redovisningsbyrå AB eftersom det går att få hjälp med både bokföring, bokslut, skattedeklaration och årsredovisning med mera. Jag är så otroligt tacksam över det här tipset på denna redovisningsbyrå i Kävlinge med omnejd eftersom jag kunde släppa taget om sådant som inte ligger inom mitt kompetensområde. Det är där dilemmat ligger, att det är mitt ansvar och min skyldighet att ha ordning på sådana saker men utan att jag har kompetensen och kunskapen som krävs. Denna reovisningsbyrå i Kävlinge finns av en anledning, nämligen för att underlätta livet för oss som är egenföretagare. Det är helt klart ett sådant företag som jag hoppas att ni tar kontakt med ifall ni behöver hjälp med de tjänster som erbjuds via denna redovisningsbyrå i Kävlinge.