Piggatorps Bygg i Skövde

Hej igen alla kära läsare och välkomna till min lilla hörna på nätet och till ett nytt inlägg. Som ni alla vet så har min dotter köpt sig en lägenhet och jag som är hennes far var med på olika visningar eftersom fyra ögon ser mer än två. Det tog ett tag att hitta den rätta lägenheten men till sist så! Det är en jättefin lägenhet och ännu finare har den blivit efter badrumsrenoveringen, och det är vad jag ska skriva om idag eller närmare bestämt till er som behöver hjälp med bygg i Skövde av det ena eller andra slaget. Företaget som min dotter anlitade till sin badrumsrenovering heter Piggatorps Bygg och jag kan varmt rekommendera er att vända er till dem.  

Det var ingen tillfällighet som gjorde att min dotter valde att vända sig till just Piggatorps Bygg i Skövde utan det hade att göra med att hon fick det här företaget som tips utan en ledamot i bostadsrättsföreningens styrelse. Denna ledamot berättade att flera i huset vänt sig till dem för att få hjälp med olika renoveringar men även inom måleri och golvläggning, och att ingen som anlitat dem varit missnöjd. Badrummet blev alla tiders och det är gjort fackmässigt utifrån konstens alla regler. Om jag själv befann mig i en sits där jag skulle behöva anlita ett byggföretag så kan jag säga att jag utan att tveka hade valt att vända mig till Piggatorps Bygg i Skövde.